Udtalelser fra klienter

Jeg fik en tantramassage hos Camilla fordi jeg havde mistet lysten til sex. Det virkede helt efter hensigten og jeg har nu igen et aktivt og tilfredsstillende sexliv.
Men til min overraskelse havde behandlingen også effekt på andre områder. Jeg fik styrket min kropsbevidsthed og mit energiflow og dermed skærpet min opmærksomhed, min vitalitet og mit nærvær generelt. Og virkningen viste sig at være langtidsholdbar.
Oplevelsen af selve massagen var ren fryd – en meditativ rejse i kroppens univers båret af berøring og åndedræt – en sensuelt dansende dialog mellem min krop og Camilla’s hænder uden plads til tanker. Fantastisk. Det har åbnet for en erkendelse af sammenhænge mellem sanselighed og spiritualitet på et dybere niveau end jeg, trods mangeårig yogapraksis, tidligere har gjort mig klart.
Jeg er Camilla dybt taknemmelig. Hun får kompetent professionalisme og kærlig empati til at gå op i en højere enhed. Jeg giver hende mine varmeste anbefalinger.

 

68 årig mand

Camilla er fantastisk nærværende og skaber en dyb tryghed.

Jeg oplever mig fri til at være tilstede i nuet og til at kunne være mig. Camilla hviler i sin berøring og det giver mig en smuk følelse af at være mere end ok.

Vi aftalte af lade behandlingen, blive til hvad der ville opstå, dette gav en stor frihed til bare at give slip.

Selve behandlingen, var dyb og lærerig, hvor jeg flød ind i en verden af smukke indre billeder, efterfølgende føler jeg mig beriget og i kontakt med mit hjertes energi. En energi som under behandlingen flød rundt i min krop, nogle gange i min overkrop andre gange mere centreret omkring mit køn, til tider hele kroppen.

I Camillas kyndige hænder, er man tryg og velkommen

 

Flemming, 53

Kære Camilla

 

Det var en fin, nærværende, indfølende og professionel oplevelse, at få den første 3 timers tantrabehandling hos dig.

 

At samtalen inden massagen varede en hel time, er et rigtigt godt valg, når det er første gang at to mennesker går i et møde. Jeg fik mere med end jeg havde regnet med, fx. støtte til en naturlig tilgang til mad og sukker, som vi har aftalt, der skal følges på til de næste behandlinger.

 

Din store opmærksomhed på om temperaturen var tilpas for mig under hele forløbet var rigtig fint. Både varmen i madrassen og hvordan jeg var tildækket. Det var naturligt for mig at være helt nøgen, så der ingen barriere var. Jeg havde fuld tillid til dig lige fra start.

 

Dejligt at blive behandlet på bagsiden først, så jeg ligesom kunne gå ind i mig selv. Dine berøringer og strøg havde en super variation, fra fjerlet til meget håndfast. Og super for mig at du bruger hele kroppens vægt på mig, så en stor groundingfølelse opstod. Generelt justerede du perfekt, når jeg gav udtryk for behovet for ændring i tryk.

 

Da du arbejde med mig på forsiden kom vi hen i forløbet, ind i en fælles kropsudveksling, et organisk samarbejde af med- og modtryk, hvor jeg fik forløst meget gamle dybe spændinger i brystkasse og hals. Du havde hele tiden en rigtig god indføling med, hvor jeg var og hvad der skulle til i støtte.

 

Undervejs dukkede der vigtige erkendelser op om, hvordan jeg konkret kunne drage endnu mere omsorg for mig selv på det dybeste plan. Sagde det højt, så der var et vidne til det.

 

Alt i alt lå jeg til sidst med en meget fin helkropsoplevelse efter de knap 2 timers massage. Wellness for både krop og sjæl. Gennemarbejdet, afslappet, fri og tilfreds. Lå lidt og sundede mig, fik et glas vand, tog tøj på – og så afrundede vi lige med en kort snak til sidst om hvordan det havde været.

 

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger af Camillas tantrabehandling

Bedste hilsner”

 

Birgitte, 52

 

Camilla er en fantastisk behandler.

 

Jeg kan anbefale hende til alle der ønsker at komme i dybere kontakt med sig selv via Tantra. Camilla er klart den bedste behandler.

 

Til forsamtalen, var jeg meget anspændt, nervøs og angst. Da Camilla startede behandlingen, blev alle mine sanser og følelser aktiveret. Det var verdens bedste oplevelse. Min nervøsitet, usikkerhed og angst forvandlede Camilla til et fredfyldt sind.

 

Tantrabehandlingen vækkede mig til live igen både sexuelt og følelsesmæssigt. Tusind tak Camilla.”

 

Simon

Martin gav sin kæreste et gavekort til en tantrabehandling hos mig. Dagen efter hun havde fået behandlingen, skrev han til mig:

“…det er meget vildt…det har haft en effekt på hende. Hun var markant mere snakkende og konkret guidende i forhold til hvad hun havde lyst til.
Og rent fysisk fornemmede jeg en større sensitivitet…
Det var ret mærkbare forskelle både fysisk og i adfærd”.

Kvinde, 38

Min behandling hos Camilla fik mig til at føle mig i live igen. Min krop vågnede i den grad op og mindede mig om, at selvom man er 60 år, så er kroppen stadig i fuld vigør med alt det, man kan som menneske.

A. Mand, 60

 

Efter to store operationer og et længere hospitalsforløb oplevede jeg, at afstanden mellem mig og min krop voksede og jeg har følt en stigende distance mellem mine følelser og min krops reaktioner.

 

Jeg har derfor prøvet forskellige former for terapi og massage for at få bedre kontakt igen, men uden den store virkning.

 

Efter nogen overvejelse valgte jeg derfor, at få en 3 timers session hos Camilla. Under Camillas kyndige vejledning blev jeg ført igennem et forløb, hvor jeg genopdagede forbindelsen mellem mig selv og min krop.

Oplevelsen er fantastisk og man er forandret på en positiv måde efter behandlingen. Jeg er ikke i mål endnu, men kan varmt anbefale andre, der har brug for at genopdage sig selv at prøve et tantraforløb hos Camilla.

Ole


Jeg har i mange år ikke kunne være i mig selv, der var en uro og angst, et tankemyldre af uhåndterbare følelser, jeg var aldrig tilstede, jeg var hele tiden i fortiden eller i fremtiden.

Jeg måtte gøre noget jeg ikke havde prøvet før, en tantra behandling. Grunden til dette valg var at jeg havde svært ved at have mennesker tæt på, at nogen rørte mig.

I en behandling hos Camilla blev jeg mødt som det menneske jeg er, med omsorg og integritet. Undervejs kom der mange tanker og ikke mindst følelser frem, undertrykte følelser, det gjorde ikke noget for hos Camilla var der tid, rum og plads.
Så Camilla hjalp mig til en bedre forståelse og accept af mig selv.

Camillas empati og indlevelse i mig som menneske gjorde at en tantra behandling ikke kun virker under behandlingen, men også lang tid efter med refleksion og eftertanke.
Camillas intuition for sammenhængen mellem krop og sind, hendes indlevelse gør at jeg gik fra min tantra behandling som et roligere og mere helt menneske.

Jeg gik derfra med mere livskraft, mere fredfyldt og de kropslige ubalancer var kraftigt reduceret.

Søren, 50

 

sdr
Luk menuen
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial