Om mig

 Gratis! Få tilsendt mine 5 trin til mere selvkærlighed på din mail  ???

Jeg hedder Camilla og er født i 1978.

 

Jeg er evigt nysgerrig på livet og andre mennesker. Jeg er legende, livsglad og modig.

 

Jeg er dybt taknemmelig over livet som det udfolder sig, og som jeg selv skaber det, hele tiden.

 

Jeg er altid interesseret i at udvikle mig, blive klogere og udfordre mig selv, og gøre de ting jeg er bange for! Jeg kan tydeligt se og mærke at det er der jeg flytter mig og udvikler mig allermest, og det giver mig en stor følelse af frihed og glæde.

 

Jeg møder alle mennesker med respekt og uden fordømmelse. Hver dag øver jeg mig i at se det smukke og guddommelige i alle mennesker som det første.

 

Jeg finder stor glæde ved at se hvor meget mennesker vokser og næres, når de tør være modige og slippe det der ikke længere tjener dem. Når de tør være sårbare. Når de tillader sig selv at være autentiske. Når de slipper maskerne og idéerne om hvad folk forventer af dem. Det er for mig stort og smukt at være vidne til.

I mine tantrabehandlinger bruger jeg udover min erfaring fra min uddannelse hos C.H.A.I. også min viden om kroppen  og åndedrættet fra yoga.

Desuden vil min baggrund som heilpraktiker påvirke alle behandlinger, da jeg bl.a. bruger min viden om anatomi i massagen. Derudover vil zoneterapi naturligt indgå i massagen af dine fødder.

 

Jeg er uddannet tantrabehandler hos C.H.A.I. (c-h-a-i.dk)

 

Derudover er jeg assistent på tantrabehandler-uddannelsen hos C.H.A.I indtil april 2019.

 

Jeg er færdig med første år af den 2-årige Wild Tantra path of awakening. (Wildtantra.com)

 

Jeg er uddannet yogalærer fra Indien 2011 (yogapoint.com) og Hamsa Yoga i Kbh 2014 (hamsayoga.dk)

 

Jeg blev Heilpraktiker i 2010, (heilpraktikerskolen.dk) og har fulgt 4 moduler på Kildens healingsmassage-uddannelse (kilden.dk)

 

Derudover har jeg arbejdet med min egen udvikling gennem de sidste 20 år, bl.a. gennem terapi, kropsbehandlinger, meditation, yoga, cacao ceremonier, ayahuasca-rejser og mange forskellige workshops.

Luk menuen
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial