Tantrisk healingsmassage

 Gratis! Få tilsendt mine 5 trin til mere selvkærlighed på din mail  ???

Helende tantrisk massage

Tantrisk healingsmassage er god til dig der føler dig udmattet eller stresset. Dig som oplever at dit nervesystem er på overarbejde, og gerne vil skrue helt ned for tempoet.

 

Dig der ikke har energi til at skulle deltage meget aktivt i behandlingen, og som gerne vil opleve blød, beroligende og omsorgsfuld berøring.

 

Du vil ikke som i den klassiske tantrabehandling blive udfordret og vækket til live, men snarere opleve at mine berøringer gør dig rolig, afslappet og groundet.

 

Dine sanser bliver mildt vækket, når din krop mærker varmen fra massagebriksen, og mine varme, indfølende hænder. Olien jeg anvender under massagen er varmet op, og er med til at give en tryg og helbredende fornemmelse.

 

Healingsmassagen kan opleves som at blive omsorgsfuldt passet på.

Jeg vil berøre dig med sanselighed, indføling og langsomhed, og invitere din krop og dit nervesystem til at give slip på et dybt plan.

 

En healende tantrisk massage vil ikke gøre det samme for dig i forhold til at kigge på og forløse fortrængte følelser. Det vil snarere føles som at blive pakket ind i beroligende, omsorgsfulde, nærende berøringer.

 

Intimmassage tilbydes som en del af tantrisk healingsmassage.

 

Book en tid til en tantrisk healingsmassage HER

Luk menuen
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial