Klassisk tantrabehandling

 Gratis! Få tilsendt mine 5 trin til mere selvkærlighed på din mail  ???

I den klassiske tantrabehandling vil du opleve en balance mellem afspænding i kroppen, og en følelse af at noget i kroppen vækkes, at energien løfter sig.

 

Klassisk tantrabehandling er god til dig der prøver en tantrabehandling for første gang. Behandlingen har et kropsterapeutisk sigte, og er velegnet hvis du gerne vil:

  • Mærke din livskraft
  • Opleve større sexlyst
  • Lære at elske din egen krop
  • Slippe præstationsangst i forbindelse med sex
  • Lære at mærke og udtrykke dine behov og grænser
  • Opleve større selvtillid i forhold til intimitet og sexualitet
  • Være mere autentisk
  • Øve dig i at komme fra hovedet ned i kroppen

 

Jeg skræddersyr tantrabehandlingen til dig, så du føler dig tryg hele vejen, uden at kede dig.

 

Jeg vil inddrage forskellige slags berøring: fjerlette strøg der blidt vækker din hud og åbner for dine sanser. Mere faste greb der giver dig en følelse af at blive holdt på en tryg og favnende måde. Og lange, rolige strøg med olie der tillader dig, at mærke hver centimeter af din krop i fuld nydelse.

 

I tantrabehandlingen bruger jeg ind i mellem redskaber for at udfordre dig eller vække din sanselighed yderligere.

 

Det der skaber magien, er i høj grad et samspil mellem din egen åbenhed for din krops potentiale, og din lyst til at gå på opdagelse i det der opstår. Jo mere du velkommer det, der dukker op (fx. uventede følelser), jo mere levende bliver tantrabehandlingen, og jo nærmere kommer du på at være en endnu sandere version af dig selv.

 

 

Jeg er som behandler tilstede med fuldt nærvær. Men det er ikke mig der får magien til at ske alene. Det er et fint samarbejde, der opstår i vores møde.

 

I den klassiske tantrabehandling vil intimmassage blive tilbudt som en del af behandlingen. Jeg vil både spørge dig ved sessionens start, og igen når vi når dertil i tantrabehandlingen. Du vil altså ikke risikere at modtage intimmassage, hvis det ikke er noget du selv ønsker, og tydeligt har givet udtryk for.

 

 

Sessionen slutter med en afrundende samtale.

 

Book en tid til klassisk tantrabehandling HER

Luk menuen
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial