Dynamisk tantra massage

 Gratis! Få tilsendt mine 5 trin til mere selvkærlighed på din mail  ???

Tantra massage hos Tantralala

Den dynamiske tantra massage er som en slags dans på briksen. Din krop taler til mig med bevægelse, og jeg besvarer med berøring og bevægelse.

 

Dynamisk tantra massage er en god behandlingsform for dig, der kan have svært ved at mærke din krop, og er meget i hovedet og tankerne. Du ønsker måske at slippe kontrollen, men ved ikke hvordan du skal gøre det.

Den kan også hjælpe dig, der ligger meget stille og passivt under samleje fx. Her kan den dynamiske tantra massage gøre dig mere tryg ved at bevæge din krop imens du bliver støttet og inspireret til bevægelse. Den kan også give dig mere selvtillid i forhold til at bevæge din krop mere frit.

Dynamik og bevægelse er i det hele taget meget velkomment i alle slags tantrabehandlinger. Ofte vil energien flyde mere frit, når du bevæger dig under behandlingen. Det kan føles som om du slipper nogle tøjler, noget der plejer at holde dig lidt fastlåst.

Det kan også føles som en boblende glæde helt ud i fingerspidserne, eller som om din krop simpelthen bliver større end den plejer at være!

 

Jeg vil udfordre dig på forskellige måder, fx ved at skubbe og trække i din krop. Jeg kan også kravle op og være med på briksen, og jeg kan støtte din kropsvægt på forskelige måde.

 

Du vil hele tiden være tryg ved at mærke, at jeg har styr på det, og du vil gradvist kunne slippe mere og mere af kontrollen, når du mærker, at der er én der tager over og holder og støtter dig, når du selv giver slip.

Du vil måske blive overrasket over hvad din krop finder på at gøre, når du holder op med at tænke over, hvad den skal gøre!

 

Den dynamiske tantra massage kan være meget befriende og opløftende, og jo mere du giver slip i tillid, jo mere får du ud af det.

Enten kan hele sessionen være dynamisk, eller det dynamiske kan indgå som et element i en af de andre behandlingsformer.

 

Intimmassage kan også være en del af den dynamiske tantra massage, blot på en mere dynamisk måde, som du vil blive instrueret i.

 

Book en tid til dynamisk tantra massage HER

Læs mere om Tantralala på SN.dk

Luk menuen
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial